CPUStatusLED: Töltést jelző LED alternatív használata

Szerző:

Pár perccel ezelőtt akadtam rá az XDA-Developers oldalán erre az érdekes alkalmazásra. Ugyanis, a töltési segéd LED-et alkalmassá tudjuk tenni a CPUStatusLED segítségével, hogy négyféle színben jelezze a különböző mértékű processzor használatot.

 

Az ügyes kis alkalmazás segítségével “pihenő állapotban”, kikapcsolt kijelző mellett is tájékoztatást kapunk a CPU teljesítményének, használatának mértékéről. Természetesen grafikonon is nyomon követhetjük központi egységünk működését.

A beállításoknál (menü/Preferences) -mint alább látható – négyféle szín választható a különböző teljesítmény-intervallumok láthatóvá tételére. Blue (kék), green (zöld), amber (borostyánsárga) és red (vörös). Mindegyik színhez tartozik egy ‘tól-ig’ érték. Sorrendjük felcserélhető.

A Toggle Enable/Disable LEDs kapcsolóval állíthatjuk be, hogy a LED jelezzen, avagy sem. Kissé bugyuta ez a módszer, mivel nem jelzi nekünk, hogy éppen melyik állapotba kapcsoltuk. Két állapota van: az egyik, amikor váltakozva jelzi, amit beállítottunk (enable), a másik állapotban az épp aktuális LED színben ragad (disable). Persze ez utóbbi nem zavar bennünket, mivel ha nem akarjuk igénybe venni a funkciót, akkor egyszerűen kikapcsoljuk a programot (menü/exit).

 

VIDEÓ megtekintése!

Kompatibilis készülékek:

* Nexus One: Root szükséges
* HTC Desire: Root nem szükséges
* HTC G1: Root szükséges
* HTC Magic: Root szükséges
* Motorola Droid: Root szükséges
* További készülékeken is érdemes kipróbálni!

 

Letöltés:

 

 

 

 

 

 

Közvetlen link

Forrás: mqmeszi.blogspot.com

 

Vélemény, hozzászólás?