Érdekes iPhone 13 színek érkezhetnek

Egy ukrán e-kereskedelmi weboldalon található listákból úgy tűnik, hogy az Apple szeptember 14-i eseményén bemutatásra kerülő iPhone 13-as sorozat részletei derültek ki.

Nem sok kétség merült fel az új okostelefonok e havi megjelenésével kapcsolatban, bár ezek a legújabb ínyencségek talán megerősítik azokat a pletykákat, amelyek korábban megpróbálták meghatározni a tárhelyet, a színválasztékot és azt, hogy mely modelleket indítanák el ténylegesen.

A meg nem nevezett oldal listája szerint – amelyet először a 91Mobiles szúrt ki – az iPhone 13, az iPhone 13 mini, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max egészen különböző tárolócsomagokkal és kivitelekkel rendelkezik majd, amelyek közül a felhasználók választhatnak.

Az alap iPhone 13 és az iPhone 13 mini állítólag ugyanabban a hat színváltozatban – fekete, kék, lila, rózsaszín, fehér és PRODUCT (piros) – fog megjelenni.

Az új zászlóshajó kisebbik változata 64 és 128 GB-os tárolási lehetőséggel fog rendelkezni, míg a normál iPhone 13 128 és 256 GB-os tárhellyel fog bővülni.

Az iPhone 13 Pro és Pro Max modellek a listák szerint fekete, ezüst, arany vagy bronz színben érkeznek majd, de a kisebb változatokhoz hasonlóan a tárhely tekintetében is eltérnek. A Pro 128GB-os és 256GB-os változatban érkezik majd, míg a Pro Max hatalmas, 256GB-os és 512GB-os variációkra nyúlik.

Mint minden kiszivárgást, természetesen ezeket az információkat is fontos egy csipetnyi sóval venni.

Bár a korai listákon látott …

Android 12 egykezes mód használata

Az Android 12 számos változtatást tartalmaz a kezelőfelületet és a funkciókat illetően. Az egyik leghasznosabb az új egykezes üzemmód. Ez igazán egyszerű és hasznos.

Ellentétben néhány korábbi egykezes megoldással, amelyek lényegében a telefon kezelőfelületét a sarokban lévő miniváltozatra csökkentették, ez inkább iPhone-szerű megközelítést alkalmaz, és a képernyő tetejéről hozza le a tartalmat. Alapvetően csak közelebb hozza a nehezen elérhető részeket, így sokkal könnyebben elérhetők.

Ha szeretné megtudni, hogyan kell használni, csak kövesse az alábbi videós vagy írásos utasításainkat:

Az Android 12 egykezes módjának engedélyezése

Keressen rá a “One-handed mode” (Egykezes mód) kifejezésre a Beállításokban

Vagy menjen a Beállítások > Rendszer > Gesztusok > Egykezes mód menüpontba

Most kapcsolja be
Az első lépés a használathoz, hogy megtaláld a kapcsolót a beállítások menüben. A leggyorsabban úgy juthatsz el hozzá, ha egyszerűen rákeresel a “One-handed mode” kifejezésre a beállítások képernyő tetején található keresőmezőben. Úgy is megtalálhatod, ha megnyitod a beállításokat, a rendszer > gesztusok menüpontra mész, majd rákattintasz az “Egykezes mód” lehetőségre.

Kapcsolja be az “Egykezes mód használata” melletti kapcsolót, és ezután alapértelmezés szerint, amikor gyorsan lefelé húzza a képernyő aljának közelében, a képernyő tetejét lefelé hozza. Így a gombjaid és kezelőszerveid, amelyek a képernyő tetején lehetnek.

A kilépéshez csak húzzon felfelé alulról, vagy koppintson a képernyő tetején lévő üres helyre. Vagy, ha vársz körülbelül 8 másodpercet, akkor újra visszaveszi magát.

Hozza le …