Feltűnt egy Google Pixel 6 videó is

Miután az Apple kitűzte a következő iPhone megjelenésének időpontját, a Google egy teaserrel kedveskedett a Google Pixel 6 – a saját okostelefonjának várhatóan októberben történő bemutatásáról.

Míg az Apple szigorúan őrzött titokként kezeli a jövőbeni bevezetéseit, a Google úgy tűnik, hogy élvezi, ha mindenkinek elmondhatja, mire számíthat, és egyben lehetőséget ad a vállalatnak arra, hogy beilleszkedjen az iPhone-hype-ciklusba.

A trailer nem igazán árul el semmi újat, azt az üzenetet hordozza, hogy a Pixel 6 nem csak egy okostelefon, hanem egy olyan telefon, amely tanul és alkalmazkodik hozzád.

Ez az egyik olyan terület, ahol a Google az elmúlt években nagy erőfeszítéseket tett, és a hardver puszta teljesítménye fölé helyezte a gépi tanulással és AI-val táplált eszközintelligenciát.

A trailer is felveszi a stílus, amit várjuk, hogy az Android 12-vel landoljon – ami a Pixel 6-on lesz a megjelenéskor -, de miután nemrég megerősítették a mobilszoftver végleges béta verzióját, hamarosan várható az Android 12 végleges kiadása is, ami sok meglévő Pixel készüléknek ad friss, új külsőt.

A trailer bemutatja a Tensort is, azt a hardvert, amelyet a Google az új telefon meghajtására tervezett.

Vajon ez elárul még valamit? A videóban megjelenik a hétfő 13-i dátum, az egyik felvételen egy 9×13-as számológép képernyőjét is mutatják, ami arra utalhat, hogy szeptember 13-án történik valami – egy Made by Google esemény bejelentése? Az Android 12 végleges …