Így leszel még jobban hallható a videóhívások közben ezzel az iPhone-trükkel

Az Apple számos funkciót jelentett be, amikor 2021 szeptemberében kiadta az iOS 15-öt, köztük a FaceTime videohívó alkalmazás számos fejlesztését. Amellett, hogy a FaceTime-ot a FaceTime Links révén végre kiterjesztették az Android és PC felhasználókra is, az Apple bejelentette a SharePlay nevű funkciót, és bevezette a Spatial Audio technológiát az alkalmazásba.

Ez azonban nem volt minden. Az iOS 15 frissítéssel a Voice Isolation és a Wide Spectrum is bekerült a FaceTime-ba, az előbbivel jelentősen jobb hangzás érhető el a videohívások során.

A Voice Isolation egy gépi tanulási funkció, amely blokkolja a környezeti zajokat, és kiemeli a hangodat, így az szuper élesen és tisztán szólal meg. A Wide Spectrum eközben a környezeti zajokat erősíti. Lehetőség van a kettő közötti váltásra, de a beállítást nem olyan könnyű megtalálni, és itt jövünk mi a képbe.

Így kapcsolja be a Hangszigetelést, hogy hangja jobban szóljon a videohívások során, legyen szó FaceTime-ról, Zoomról, Facebook Messengerről vagy más, harmadik féltől származó alkalmazásról, például a Teams alkalmazásról.

Hogyan kapcsolja be a hangszigetelést iPhone-on, hogy hangja tisztább legyen a videohívások során?

A Hangszigetelés nem a legkönnyebben megtalálható beállítás. Az iPhone vagy iPad legtöbb trükkjével ellentétben, ahol a Beállításokban módosítasz valamit, a Hangszigetelés egy kicsit rejtettebb. Íme, hogyan találod meg a Hangszigetelés beállítást, és hogyan kapcsolhatod be.

Nyissa meg a FaceTime alkalmazást az iPhone-on

Az iPhone jobb felső …

Prémium, hazai iPhone 13 tokokat teszteltünk

Az iPhone 13 sorozat a legkelendőbb zászlóshajó termékcsalád a piacon. Ha érdekel az iPhone 13, valószínűleg egy tok is érdekel, amely megvédi az új és drága telefonodat. Hiszen a modern okostelefonok kényes teremtmények, amelyeknek védelemre van szükségük, hogy karcolás nélkül vészeljék át az alkalmi leejtéseket.

Sajnos az iPhone 13 kameramodulja nagyobb, mint az iPhone 12 Pro-é, ami azt jelenti, hogy az utóbbihoz készült tokok nem fognak illeszkedni az új csúcsmodell zászlóshajójához. De már most is rengeteg tokváltozat érhető el, mind az Apple-től, mind a harmadik féltől származó gyártóktól, így számos választási lehetőséged van.

Ez a lista a legjobb iPhone 13 tokokat gyűjti össze. Megnézünk néhány MagSafe-támogatással rendelkező és néhány MagSafe-támogatás nélküli kiegészítőt. Lesznek olcsó és drága választások is. Itt is vagyunk.

1. Tökéletes védelem iPhone 13-ra a Tokzone-tól

Ez az ütközős iPhone 13 tok hibrid védelmi technológiával rendelkezik. A tok termoplasztikus poliuretán és polikarbonát anyagból készült, ütköző formájú, hogy megvédje az iPhone-t minden külső sérüléstől. A hybrid műanyag hátlapot úgy kezelték, hogy rendkívül kemény és tartós legyen, kristálytiszta, átlátszó felülettel: iPhone 13 tokok és védelem – TokZone.HU

Továbbá a kamera és a képernyő körüli élek a többi felület fölé vannak emelve, hogy tompítsák az ütéseket és megvédjék azokat a karcolásoktól. A megemelt keretek mellett a nyílások számára kialakított nagyméretű kivágások és a megemelt gombhelyek gondoskodnak arról, hogy iPhone-od élménye nagyszerű …