Hogy hozd vissza a véletlenül törölt WhatsApp üzeneted?

A WhatsApp számos funkciót kínál az üzenetküldő alkalmazáson belül, az eltűnő üzenetektől kezdve az üzenet elküldése után történő törlés lehetőségéig, feltéve, hogy ezt egy bizonyos időn belül megteszi.

A beszámolók szerint a WhatsApp a legújabb béta verziójában azonban már teszteli azt a képességet is, hogy a törölt üzenetet vissza lehet vonni. A jelentés a WABetaInfo-tól származik, és állítólag a Google Play béta programban a 2.22.18.13-as verzió alatt gördül ki néhány felhasználóhoz.

A funkciót állítólag arra az esetre tervezték, ha egy WhatsApp csevegésben törölsz egy üzenetet, de tévedésből a “Törlés nekem” opciót választod a “Törlés mindenkinek” helyett.

Egyelőre nincs megerősítés arról, hogy a Undo Delete Message funkció átkerül-e a WhatsApp végleges verziójába, de ha igen, akkor várhatóan így fog működni.

Hogyan lehet visszacsinálni egy törölt üzenetet a WhatsAppon
A WhatsApp 2.22.18.13-as béta verziója alapján Androidra, a törölt üzenet visszavonásához a WhatsAppon gyorsan kell cselekedni. Állítólag néhány másodperced lesz arra, hogy “visszavonj” egy törölt üzenetet.

Egy felugró ablak jelenik meg a képernyő alján, ha törölsz egy üzenetet egy WhatsApp csevegésben. Ezen a felugró ablakon a jelek szerint az lesz olvasható, hogy “Üzenet törölve”, és mellette egy “Visszavonás” gomb lesz. A felugró ablak néhány másodpercig ott marad, mielőtt eltűnik. Ha kiválasztja a “Visszavonás” lehetőséget, a törölt üzenet visszaáll.

Ha azonban a felugró ablak eltűnik, a törölt üzenetet nem lehet visszaállítani.

Amint a funkció …