iPhone 14 tokok leplezték le az új Apple 2022-es telefonjait

Az iPhone 14 sorozat a tippek szerint megöli a mini méretű iPhone-t. Az Apple várhatóan egy nagyobb szabványos iPhone-t készít majd az iPhone 14 formájában. És most egy állítólagos tok kiszivárgása a kínai Weibo közösségi oldalon(új fülön nyílik meg) megerősíteni látszik ezt a pletykát, és jó képet ad arról, hogy hogyan fognak kinézni az egyes iPhone 14-esek a kézben.

 

 

Ahogy az alábbi képen is látható, a méret állítólag már nem lesz megkülönböztető tényező a Pro és a nem Pro iPhone-ok között, mindkét modell 6,1 és 6,7 hüvelykes méretben lesz elérhető. Balról jobbra: iPhone 14; iPhone 14 Pro; iPhone 14 Max; iPhone 14 Pro Max.

Új tokok jelentek meg az iPhone 14-hez

Ránézésre, az iPhone 14 Max/Plus-t leszámítva, ezek a telefonok szinte teljesen megegyeznek az Apple legújabb dizájnjaival, azonban a lencsék közötti távolság valamivel nagyobb, ami azt jelenti, hogy valószínűleg mégiscsak szükséged lesz egy új tokra.

Szerencsére a legtöbb telefontok, legyen szó akár ütésállóról, vagy egy egyszerű átlátszó hátlapról, már elérhető a Phonebox webáruházában. Biztosíts te is prémium védelmet a törések és az elejtés ellen egy új iPhone 14 tok segítségével. Ha a pletykák igazak, az iPhone 14 szeptemberben debütál, így már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, pontosan melyik pletyka igaz és melyik nem. Az biztos, hogy e kiszivárgás és egy sereg másik szerint mindenképpen szerény dizájnváltásra számíthatunk, …