iPhone 14 tokok leplezték le az új Apple 2022-es telefonjait

Az iPhone 14 sorozat a tippek szerint megöli a mini méretű iPhone-t. Az Apple várhatóan egy nagyobb szabványos iPhone-t készít majd az iPhone 14 formájában. És most egy állítólagos tok kiszivárgása a kínai Weibo közösségi oldalon(új fülön nyílik meg) megerősíteni látszik ezt a pletykát, és jó képet ad arról, hogy hogyan fognak kinézni az egyes iPhone 14-esek a kézben.

 

 

Ahogy az alábbi képen is látható, a méret állítólag már nem lesz megkülönböztető tényező a Pro és a nem Pro iPhone-ok között, mindkét modell 6,1 és 6,7 hüvelykes méretben lesz elérhető. Balról jobbra: iPhone 14; iPhone 14 Pro; iPhone 14 Max; iPhone 14 Pro Max.

Új tokok jelentek meg az iPhone 14-hez

Ránézésre, az iPhone 14 Max/Plus-t leszámítva, ezek a telefonok szinte teljesen megegyeznek az Apple legújabb dizájnjaival, azonban a lencsék közötti távolság valamivel nagyobb, ami azt jelenti, hogy valószínűleg mégiscsak szükséged lesz egy új tokra.

Szerencsére a legtöbb telefontok, legyen szó akár ütésállóról, vagy egy egyszerű átlátszó hátlapról, már elérhető a Phonebox webáruházában. Biztosíts te is prémium védelmet a törések és az elejtés ellen egy új iPhone 14 tok segítségével. Ha a pletykák igazak, az iPhone 14 szeptemberben debütál, így már nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, pontosan melyik pletyka igaz és melyik nem. Az biztos, hogy e kiszivárgás és egy sereg másik szerint mindenképpen szerény dizájnváltásra számíthatunk, a legnagyobb általános különbséget az új 6,7 hüvelykes modell jelenti.

Ez a kép egy nagy változást is ábrázol a felállásban, amire azt mondták, hogy számíthatunk, nevezetesen, hogy az iPhone “mini” elmegy egy másik “Max” iPhone javára. Voltak olyan mendemondák, hogy ez nem Max, hanem iPhone 14 ‘Plus’ lesz, és ez a kép is ezt a címkét használja, azonban ez valószínűleg ezeket a meglévő pletykákat tükrözi, és valószínűleg nem kell ezeket a pletykákat további megerősítésnek tekinteni. A 6,7 hüvelykes “normál” iPhone 14 nevével kapcsolatban még biztosan nem tudni, hogy mi lesz a neve. A Max-nak több értelme van az egységesség megőrzése érdekében a felállásban, a Plus azonban megkönnyítené a két modell megkülönböztetését a vásárlók számára, és visszautalna a népszerű régebbi Plus modellekre.

Miért válassz telefontokot az új iPhone 14-hez?

Tekintettel arra, hogy mennyibe kerülnek az új Apple készülékek, gyakran megéri egy kis pluszt költeni, és felvenni a legjobb iPhone tokot, hogy jobban megvédd a befektetésed. Elvégre kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor több száz fontot költesz egy csillogó új okostelefonra, csak azért, hogy aztán valaki beléd botoljon a buszon, és a készülék a földre zuhanjon.

A kérdés csak az: melyik tokot válaszd? Az Apple saját hivatalos termékei és a számtalan, a Phonebox.hu webáruházból származó kínálat között olyannyira elkényeztetett a választék, hogy könnyen lehet, hogy még a döntés meghozatalát is nehézkesnek találod. Olyasmit szeretnél, ami további védelmet nyújt a telefonodnak – különben tényleg van értelme? – ugyanakkor szeretné elkerülni a túl nagy tömeget. És az sem árt, ha még stílusosan is néz ki.

Hogy megkíméljünk a gyémántokat a szikláktól, átkutattuk az internetet, hogy megtaláljuk a legjobb tokokat az új iPhone 14-hoz. Mindegyiken vannak alternatív lehetőségek a többi modellhez, amelyekhez linkeket is mellékeltünk. Így akár a hagyományos iPhone 14, akár a 14 Max, a 14 Pro vagy a 14Pro Max modell mellett döntöttél, itt van valami számodra.

A Pro megosztottság

Nem a nagy kamerafrissítés az egyetlen terület, ahol az Apple állítólag eltér a Pro és a nem Pro modellek között a következő generációval. Az iPhone 14 Pro vásárlói a hírek szerint a notch halálának (mondhatni), a mindig bekapcsolt kijelzőnek és az új A16 Bionic chip által nyújtott sebességnövekedésnek örülhetnek.

A múltban ez utóbbi pont mindenhol ugyanaz lett volna, még a 2022-es belépőszintű iPhone SE is ugyanazt az A15-ös chipet kapta, mint az iPhone 13-as sorozat. De az Apple nyilvánvalóan azt tervezi, hogy ezúttal egyértelműbbé teszi a Pro megosztást, a normál iPhone 14 nyilvánvalóan a tavalyi chipsethez ragaszkodik, hogy megpróbálja feljebb értékesíteni.

Ez egy merész és valószínűleg meglehetősen ésszerű lépés az Apple részvényesei számára, és a legtöbb vásárlót valószínűleg nem fogja érdekelni, mivel az A15 még mindig a rivális okostelefon chipseteket hagyja a porban a nyers sebesség tekintetében.

Érdemes inkább a tavalyi modellt választani?

De ez a terv nem kockázatmentes. iPhone 13 ajánlatok jönnek sűrűn és gyorsan, ahogy a kiskereskedők igyekeznek csökkenteni a készletet a következő indítás előtt. Ha a hagyományos iPhone 14 ugyanolyan chipet tartalmaz, mint az előző generáció, akkor rengeteg potenciális vásárló dönthet úgy, hogy megspórol néhány dollárt, és megveszi a régebbi telefonokat.

Végső soron az új hardver felértékelésének terve miatt az iPhone 13 Pro jobb vételnek tűnhet, mint a hagyományos iPhone 14. És ha elég sokan döntenek így, akkor ez furcsa dolgokat tehet az Apple negyedéves értékesítési számaival.

Következő: Az iPhone 14 renderek most mutatták be a lenyűgöző notch nélküli dizájnt. Itt az első pillantás. Ez az új jelentés pedig jó hír az iPhone 14 megjelenési dátumát illetően.