Prémium, hazai iPhone 13 tokokat teszteltünk

Az iPhone 13 sorozat a legkelendőbb zászlóshajó termékcsalád a piacon. Ha érdekel az iPhone 13, valószínűleg egy tok is érdekel, amely megvédi az új és drága telefonodat. Hiszen a modern okostelefonok kényes teremtmények, amelyeknek védelemre van szükségük, hogy karcolás nélkül vészeljék át az alkalmi leejtéseket.

Sajnos az iPhone 13 kameramodulja nagyobb, mint az iPhone 12 Pro-é, ami azt jelenti, hogy az utóbbihoz készült tokok nem fognak illeszkedni az új csúcsmodell zászlóshajójához. De már most is rengeteg tokváltozat érhető el, mind az Apple-től, mind a harmadik féltől származó gyártóktól, így számos választási lehetőséged van.

Ez a lista a legjobb iPhone 13 tokokat gyűjti össze. Megnézünk néhány MagSafe-támogatással rendelkező és néhány MagSafe-támogatás nélküli kiegészítőt. Lesznek olcsó és drága választások is. Itt is vagyunk.

1. Tökéletes védelem iPhone 13-ra a Tokzone-tól

Ez az ütközős iPhone 13 tok hibrid védelmi technológiával rendelkezik. A tok termoplasztikus poliuretán és polikarbonát anyagból készült, ütköző formájú, hogy megvédje az iPhone-t minden külső sérüléstől. A hybrid műanyag hátlapot úgy kezelték, hogy rendkívül kemény és tartós legyen, kristálytiszta, átlátszó felülettel: iPhone 13 tokok és védelem – TokZone.HU

Továbbá a kamera és a képernyő körüli élek a többi felület fölé vannak emelve, hogy tompítsák az ütéseket és megvédjék azokat a karcolásoktól. A megemelt keretek mellett a nyílások számára kialakított nagyméretű kivágások és a megemelt gombhelyek gondoskodnak arról, hogy iPhone-od élménye nagyszerű legyen a borítással. A tokot úgy tervezték, hogy ne növelje a telefon tömegét.

A TokZone Design Case felülvizsgálata során a normál és az ujjhurokkal ellátott változatot is teszteltük. Az egyik jelentős különbség a kettő között az ujjhurok mágneses ereje. Az ujjhurok változat nem olyan erős, mint a normál tok, mivel az ujjhurok változatból hiányoznak az alsó mágnesek.

A Design Case másik figyelemre méltó tulajdonsága, amit szeretünk benne, a vékony kialakítása annak ellenére, hogy moduláris tok. A vékony alakításának köszönhetően a tok nem olyan terjedelmes, mint a többi moduláris tok, például a Rokform és a Quadlock. Ha kíváncsi vagy, a SlimLink a hátoldalon található speciális kivágás, amely lehetővé teszi egyéb tartozékok használatát és mechanikus és mágneses csatlakoztatását.

Megfelelő illeszkedés és anyaghasználat

A TokZone Design Case építési minősége is elsőrangú. A tok varrásai alig észrevehetőek, és a tok szélén a kivitelezés éppen elégséges. A tok hátulja azonban eléggé csúszós, és könnyen csúszik.

A telefontok természetesen a MagSafe rendszerrel is kompatibilis. A Tokzone tokok azonban nem követi az Apple által ajánlott mágnesek elhelyezését a tokon. A tok négy nagy mágnest használ a kis mágnesek gyűrűje helyett. Ez általában működik, de eléggé más érzés, mint a többi MagSafe tok. Szerencsére a mágnessel nincs akkora gond.

A hátlap által nyújtott védelem tekintetében nincs semmi igazán jelentős. Valójában semmilyen marketing pelyhet nem kötnek hozzá. Ez csak egy egyrétegű PC tok. Lehet, hogy képes kezelni az alkalmi eséseket, de ezen kívül semmi figyelemre méltó nincs benne. Ami egy kicsit aggasztó, tekintve, hogy a SlimLink rendszer segítségével a kerékpárra is fel lehet szerelni.

iPhone 13 hátlap funkciók

A tokban sincs túl sok hely a képernyővédőnek. Mi személy szerint jobban szeretjük, ha a tok egy kicsit megemelkedik, így jobban védi a képernyőt és/vagy a képernyővédőt, mint a Mous tokok.

A telefon gombjai kicsit nehezen kezelhetőek. Hiányzik belőle az iPhone gombjainak kattogása is. De a képernyő elérésével nem volt problémánk az alacsony élekkel. A tok alján lévő kivágások sem akadályozták a hanghoz vagy a portokhoz való hozzáférést. A némítókapcsoló kivágása kicsit kicsi, de még mindig használható anélkül, hogy piszkálnod kellene.

2. Tauri vékony védőtok

Ez egy szuper vékony, mégis tartós iPhone 13 védőborítás. Edzett üvegből és hőre lágyuló poliuretán anyagból készült, hogy ellenálljon a maximális ütéseknek és ütéseknek. Sárgás- és karcálló bevonatba burkolták, amely biztosítja, hogy a tok mindig frissen és tisztán nézzen ki. A szerkezetet ütéscsillapításra tervezték, párnázott élekkel.

Ráadásul ez az iPhone tok kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel egy mágneses gyűrű segítségével, amelyet a hátoldalon tetszőleges helyre szerelhetsz. A két darabból álló képernyővédő 9H edzett üvegből készült, miközben a képernyő érzékenysége változatlanul megmarad. Az oleofób és hidrofób bevonatnak köszönhetően ez a tok szennyeződés- és ujjlenyomatálló.

3. Apple Szilikon tok MagSafe-val iPhone 13 készülékhez

A lista első tokja nem más, mint az Apple szilikon tokja. A szilikon tokok nagyszerű fogást biztosítanak, az iPhone 13 rozsdamentes acélkeretének védelmével kombinálva. Természetesen az iPhone 13 készülékhez készült összes Apple tok támogatja a MagSafe rendszert. A MagSafe a vezeték nélküli töltést mágnesekkel kombinálja, így a töltőpad mindig akkor tapad, amikor szükség van rád. A kábel és maga a telefon számára is biztonságosabb. Ha megbotlasz a kábelben, a MagSafe biztonságosan visszahúzódik a telefonról.

Az Apple szilikon tokja az iPhone 13 készülékhez nyolc színválasztékban kapható: Pink Pomelo, Midnight, Marigold, Clover, Chalk Pink, Blue Jay, Abyss Blue és (PRODUCT) Red.